Andrei Nastase : Vlad Plahotniuc este un gangster si are conexiuni cu mafia din fostele state sovietice

0
191
Liderul PDA, Andrei Năstase, aduce noi acuzaţii la adresa preşedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, pe care îl numeşte „gangster”, care ar avea legături cu „mafia” din fostele state ale URSS.
„Cel mai important este că am găsit maturitatea, capacitatea de a înţelege faptul că doar împreună putem să ripostăm în faţa acestui regim criminal care astăzi îl are drept gangster pe Plahotniuc. Să nu alegem termeni diplomatici – că sistemul, că poate nu numai Plahotniuc este de vină”, a afirmat Andrei Năstase în cadrul unei conferinţe organizate de Transparency International Moldova.

Liderul PDA susţine că „există cineva care atunci când un ministru vrea să-şi dea demisia, scoate pistolul şi îl pune pe masă”. „Acest gangster are un nume – Plahotniuc. Ăsta nu este doar un gangster al unei mafii locale, el are conexiuni cu mafia din fostele state sovietice. El are legături cu exponenţii a unor servicii secrete din zonă, fie din Est sau din Vest. Iată de ce numele lui trebuie să fie pronunţat cu tărie şi să nu me mai fie frică să o facem”, a mai adăugat Năstase.

Citeste mai mult: adev.ro/pj7tek

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here