Cunoscutul politolog, jurnalist, scriitor german Alexander Rahr va ţine o lecţie publică la Chişinău

Cunoscutul istoric, publicist, politolog german şi de Est, consilierul „Gazprom”-ului în Europa Alexander Rahr, se află la Chişinău la invitaţia fondatorului Campaniei Naţionale „Iubesc Moldova”, Igor Dodon.

Astăzi, la ora 17:00, în incinta Radisson Blu Leogrand Hotel, sala Begonia, Alexander Rahr va ţine o lecţie publică pe următoarele subiecte: „Rusia – Occidentul: cine pe cine?; Încotro va merge Putin?; Rusia între China şi Europa; De ce birocraţii de la Bruxelles se tem ca de tămîie de 23 iunie 2016?; Cui îi sînt avantajoase poveştile despre „România Mare”; Cine sînteţi, Mister Putin? Metamorfozele liderului de la Kremlin din punctul de vedere al lui Alexandru Rahr”, ş.a.

Menţionăm că Alexander Rahr a fost decorat cu Ordinul de Merit al Republicii Federale Germania. Este profesor de onoare al Academiei Diplomatice din Moscova şi al şcolii Superioare de Economie din Moscova. Este director de cercetare al Forumului germano-rus, al clubului Valdai, Director al Consiliului German pentru Relaţii Externe, în special cu Rusia, Ucraina, Belarus şi Asia Centrală.