Iulian Chifu, despre Andrei Nastase: ”Alintături de fată mare. Nu a mai rămas nimic proeuropean în el”

Iulian Chifu, fost consilier prezidențial la Palatul Cotroceni, a taxat dur ”moftureala” politică dintre Andrei Nastase și Maia Sandu, apreciind ultimatumurile liderului ”Platformei DA” drept ”alintături de fată mare”.

”Dar susține-o odată pe Maia Sandu și lasă alintăturile astea de fată mare! Nu ai șanse în turul doi, nu ieie nici voturile Maiei, care e singura care poate să-l învingă pe Igor Dodon dacă ia și voturile puterii pro-europene ca și candidat pro-european, nu anti-oligarh, așa cum te anunți tu!”, scrie în adresarea publică a lui Iulian Chifu, către Andrei Nastase.

Cu privire la o declarația făcută de Andrei Nastase cu privire la geopolitică, fostul consilier al lui Traian Băsescu mai notează: ”Politicianul de-a stânga-mpprejur. Nu a mai rămas nimic proeuropean în el. Se aliază oricând cu oricine, numai să-și atingă scopul…”.

One comment

  1. In el nici nu a fost nimic pro-european niciodata, el din start era reprezentatul din partea Rusiei, fiind finantat de Kremlin si de criminalii de acolo cu Platon

Comments are closed.