Partidul ”Platforma DA” urmează să-l abandoneze pe Andrei Nastase în fața urnelor de vot

Conducerea executivă a Partidului Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr” a intervenit ieri prompt în disputa dintre Maia Sandu și Andrei Nastase cu privire la candidatul comun, iar mesajul transmis prin intermediul unui comunicat de presă informează opinia publică despre următoarele.

În cazul dacă Maia Sandu nu se retrage din cursa electorală în favoarea lui Andrei Nastase, având la bază motive concrete și rezultatele sondajelor de opinie, care o poziționează în calitate de favorită inclusiv în turul doi al alegerilor prezidențiale, Partidul Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr” urmează să susțină candidatura Partidului Acțiune și Solidaritate, respectiv pe Maia Sandu.

Potrivit comunicatului de presă, Andrei Nastase va fi lipsit de suportul partidului în cazul dacă hotărăște de unul singur să rămână în cursa electorală.

Fiind lipsit de suportul partidului pe care-l conduce, ieri Andrei Nastase a primit reconfirmarea suportului din partea lui Igor Dodon, candidatul socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova. Potrivit liderului socialist, Andrei Nastase a fost un bun protestatar alături de PSRM și Renato Usatîi.

3 comments

  1. Nastase pina in cele din urma va ramane si asa fara sustinerea partidului, deoarece actiunele lui si viata lui legata strins de lumea criminala ca cu Topa si Platon

  2. Parca vad ca Nastase va pleca in curind cu coada intre picioare la Frankfurt. Iar pentru ca o da deja in bara si Topii nu-i vor mai da bani, atunci cred ca tot asa cu coada intre picioare se va intoarce in Moldova. Fara bani nu va mai putea intretine mult timp Castelul de acolo in care locuieste.

  3. Ei l-au lăsat de mult pe el, în ianuarie atunci erau cei mai mulți la proteste iar în primvară au rămas doar cu 5000 de oameni din 30 de mii! Acum cu mult mai puțin au rămas și asta arată și sondajele!

Comments are closed.