Partidul ”Platforma DA” urmează să-l abandoneze pe Andrei Nastase în fața urnelor de vot

Partidul ”Platforma DA” urmează să-l abandoneze pe Andrei Nastase în fața urnelor de vot

Conducerea executivă a Partidului Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr” a intervenit ieri prompt în disputa dintre Maia Sandu și Andrei Nastase cu privire la candidatul comun, iar mesajul transmis prin intermediul unui comunicat de presă informează opinia publică despre următoarele.

În cazul dacă Maia Sandu nu se retrage din cursa electorală în favoarea lui Andrei Nastase, având la bază motive concrete și rezultatele sondajelor de opinie, care o poziționează în calitate de favorită inclusiv în turul doi al alegerilor prezidențiale, Partidul Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr” urmează să susțină candidatura Partidului Acțiune și Solidaritate, respectiv pe Maia Sandu.

Potrivit comunicatului de presă, Andrei Nastase va fi lipsit de suportul partidului în cazul dacă hotărăște de unul singur să rămână în cursa electorală.

Fiind lipsit de suportul partidului pe care-l conduce, ieri Andrei Nastase a primit reconfirmarea suportului din partea lui Igor Dodon, candidatul socialiștilor la funcția de președinte al Republicii Moldova. Potrivit liderului socialist, Andrei Nastase a fost un bun protestatar alături de PSRM și Renato Usatîi.