”Vinuri Ialoveni” a lansat un nou produs – ”AKADEMOS” de 25 ANI

SA „Vinuri Ialoveni”, unica fabrică de vinuri peliculare din Republica Moldova, a lansat acum două săptămâni o nouă băutură tare cu denumirea „AKADEMOS”, vârsta 25 ani.

Băutura tare „AKADEMOS” a fost elaborată și produsă cu prilejul Jubileului de 70 ani a AȘM. Este obținută în baza distilatelor de vin și vinurilor peliculare mature „IALOVENI” cu maturarea produsului cel puțin 25 ani în butoaie, budane de stejar. Are un buchet expresiv, complex, gust moale, armonios, amărui – picant cu nuanțe de nucușoare prăjite și fructe uscate.

Băutura tare „AKADEMOS”, botezată și „Heresnîi Cognac”, poate fi procurată în magazinele de firmă din or. Chișinău (str. V. Alecsandri 66), precum și Ialoveni (str. Alexandru cel Bun, 4). La fel, se găsește în magazinele Arta Vinului (str. Calea Mosilor, 24) și în magazinul online www.wine.md, Chișinău (str. Pușkin, 15).

Prețul de vânzare este unul promoțional.

Menționăm că, SA „Vinuri Ialoveni” se află în proces de insolvabilitate, însă activează în continuare și, datorită conducerii noi, în ultimii doi ani a înregistrat profit. Totodată, compania a relansat pe piață Băutura tare „GLORIA”, vinurile peliculare (HERES) cu denumirea „IALOVENI”, iar în anul 2016 va lansat, în premieră, Băutura tare „Barza Legendară”, două tipuri de vermouth (”Rosso”, ”Bianco”), precum și vinul aromatizat ”Cherry”.

P.