23.2 C
Chișinău
marți, 7 mai 2024

Mai multe microbuze, pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent Igor Dodon, surprinse la Editura „Universul”, tipografie de stat

Pentru utilizarea resurselor administrative ale statului, art.181/2 alin.(2) din Codul penal prevede pedeapsa de amendă în mărime de la 550 la 850 de unităţi convenţionale sau cu închisoare de pînă la 3 ani, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita anumite activităţi pe un termen de pînă la 5 ani.

Must read

Mai multe microbuze pline cu ziare tipărite în favoarea candidatului independent Igor Dodon sunt surprinse în aceste momente în apropiere de Editura „Universul”, care este însă o tipografie de stat, iar în ziare se raportează o tipografie privată. Potrivit președintelui Asociației „UNIREA-ODIP”, Vlad Bilețchi, în această noapte mai multe microbuze pline cu ziare s-au îndreptat spre toate localitățile din R. Moldova.

Echipa candidatului Igor Dodon a fost prinsă în flagrant cum tipărește ziare de campanie la Editura „Universul”, care aparține 100% statului. Și aceste servicii nu sunt declarate în rapoartele financiare depuse la CEC. Pe de altă parte, aici este o utilizare obraznică a resurselor administrative (resurselor statului) în favoarea lui Igor Dodon”, susține deputatul PAS, Sergiu Litvinenco.

mai mult la   /www.zdg.md/

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Observator Moldova ⓜ mapamond domains

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura